Close

Kerstpakketten op maat

Het einde van 2021 is in zicht en dat willen we natuurlijk feestelijk afsluiten met de Groene Vingers Kerstpakketten! Zoek je een mooi kado of een origineel kerstpakket voor je collega’s of medewerkers? Wij willen je graag helpen met het samenstellen van een kerstpakket. Voor elk gewenst budget kunnen wij voor ieder iets leuks samenstellen, en zoals je van ons gewend bent wordt het feestelijk ingepakt! 

Private shopping kadobon

Ook is het dit jaar mogelijk om een private shopping avond te hebben in onze winkel met je werknemers. 

Hoe werkt het? De werknemers ontvangen een mooie kadobon van onze winkel, deze kan besteed worden op een private shopping avond onder het genot van een hapje en een drankje. Interesse? Vul onderaan deze pagina het aanvraagformulier in om een shopping night in te plannen en de kadobonnen te bestellen.

Aanvraag kadopakketten

Hoe werkt het? Wij kunnen je verschillende pakketten voorstellen of kom met ons samen in de winkel een mooi pakket uitzoeken. Stuur je aanvraag in via ons contactformulier hieronder. Zie hier voorbeelden van de pakketten die wij voorgaand jaar hebben mogen maken voor verschillende bedrijven. LET OP! De inhoud van de pakketten van vorig jaar kan dit jaar afwijken ivm nieuwe collecties.