Close

30 augustus 2021

Groene Vingers Delft X Storytiles

Groene Vingers Storytile

Daar is hij dan! De Groene Vingers Storytile! Wij bestaan 5 jaar en om dit te vieren hebben we in samenwerking met Storytiles deze geweldige tegel laten ontworpen. Een eigen tegel helemaal in het teken van onze winkel! WAUW!

Groene Vingers Special

Dit is natuurlijk een absolute musthave voor mensen met groene vingers! Op de tegel zijn allemaal items te vinden die kenmerkend zijn voor onze winkel. Hij is heel kleurrijk een staat vol met leuke plantjes.

Wat zijn Storytiles?

StoryTiles bakt haar tegels in Nederland op ambachtelijke manier in een traditionele oven. Ze gaan geregeld samenwerkingen aan met bekende designers en musea. Alle tegeltjes zijn voorzien van een ophanghaakje om op te hangen. StoryTiles zijn hitte- en waterbestendig, dus betegelen in badkamer of keuken is ook zelfs mogelijk. De tegel is speciaal voor ons ontworpen door illustrator Esther Sepers.

Om ons 5 jarig bestaan te vieren gaan wij ook twee Groene Vingers Storytiles weggeven! Je kan hiervoor meedoen met onze winactie. Wat je precies moet doen kan je op onze socials vinden. Wij maken de winnaars zondag 5 september bekend!

Natuurlijk is de speciale Groene Vingers Storytile ook verkrijgbaar in de winkel en de webshop

De Storytile hebben wij in twee maten.

10x10cm          €29,95

13x13cm          €49,95