Close

Groene Vingers Delft is een sfeervolle planten- en woonwinkel met een ruime keuze aan planten, interieur accessoires, mooie hebbedingen en leuke kado’s. Hier kun je terecht voor kleine vetplanten, bijzondere en hippe kamerplanten en uitbundig bloeiende buitenplanten.

Onze winkel straalt een gezellig en eigen karakter uit, die je terugziet in de uitgebreide woon & design collectie. Denk aan prachtig serviesgoed van HKliving en Madam Stoltz. Of de sieraden van Muja Juma en Ellen Beekmans.

Wekelijks wordt de winkel verandert en komen er nieuwe items binnen! Een reden om regelmatig even binnen te lopen. Daarnaast geven wij je een groen advies vanuit een deskundige achtergrond. Wij creëren graag een prettige sfeer binnen- en buitenshuis, die zorgt voor de juiste ontspanning en gevoel.

Ook kun je bij ons terecht voor een styling advies, in onze winkel aan de Burgwal in Delft of op locatie. Met de combinatie van hippe woon accessoires én planten kun jij je huis, tuin, winkel en kantoor een eigen karakter geven. Wij nemen je graag mee in onze wereld van groen, wonen, buitenleven en (stads)tuinieren.

groene-vingers-delft-planten-groen-woon-accessoires-lifestyle-styling-kado-living-sieraden-banner-karin-vollering
Karin Vollering, creatief brein achter Groene Vingers Delft

“Ik vind het erg leuk om mensen te enthousiasmeren, te helpen en te adviseren op mijn vakgebied ‘wonen met groen’.”

Met een groene achtergrond als opgeleid bloemiste bij Huis Ter Lande, heeft Karin 16 jaar retailervaring opgedaan in het runnen van tuincentrum Vollering en later Europatuin/Life & Garden in Delfgauw. Hier heeft haar ondernemerschap zich ontwikkeld en werd haar passie voor ‘wonen met groen’ steeds duidelijker. Aansluitend heeft Karin, als productmanager bij Edelman in Reeuwijk, 9 jaren haar commerciële talenten verder ontwikkeld. Karin reisde o.a. naar diverse Europese fabrikanten om collecties uit te werken. Items die daar geproduceerd worden, liggen nu bij Groene Vingers in de winkel! 

groene-vingers-delft-planten-groen-woon-accessoires-lifestyle-styling-kado-living-sieraden-sfeer-68
Het enthousiaste team van Groene Vingers Delft

“Zonder fijne collega’s zouden wij geen ‘Groene Vingers Delft’ zijn!”

Deze mensen staan allemaal voor jou klaar om je te adviseren, inspireren en je te helpen in onze winkel.