Close

17 november 2020

Online kerstworkshoppen!

Heb jij ook zo’n zin om in kerststemming te komen en creatief aan de slag te gaan? Een avondje uit workshoppen kan helaas niet, plan daarom een avondje thuisworkshoppen! Natuurlijk te leuk om met je vriendinnen, collega’s, familie te doen.

Hoe werkt het?
Wij verzamelen alle materialen en sturen je een persoonlijke link waar je aan de hand van onze instructiefilm de workshop kan volgen, gewoon lekker thuis!

Wanneer?
Het pakket is te bestellen vanaf 13 november a.s. via onze website. Vanaf 7 december is het mogelijk om het pakket op te halen of te laten verzenden*. De pakketten kun je ophalen of laten verzenden op dinsdag of donderdag in de maand december.
Heb je het pakket ontvangen? Prik dan zelf een datum waarop het jou uitkomt om lekker creatief aan de slag te gaan!

*verzendkosten zijn €7,95. Het is mogelijk om maximaal 3 pakketten in één verzending voor €7,95 te versturen. Let op! In deze maanden is het druk bij PostNL dus let goed op je besteldatum. Je kunt de materialen eventueel koud bewaren in de tuin!

Wat?
Je kunt kiezen uit een mooie kerstkrans of een feestelijke kerststuk voor op een schaal (niet inclusief.). Wij werken met verse materialen, bestel je pakket dus niet te vroeg. De materialen kun je eventueel buiten vers bewaren (op water) tot het moment van je online workshop.

Prijzen
De kosten voor de online workshop inclusief alle materialen bedraagt €39,95 (excl. verzendkosten).

Schrijf je in via deze link voor het maken van een kerstkrans of een kerststuk!