Close

groenstyling

In de winkel van Groene Vingers Delft vind je alles om je huis te stylen; van groene planten tot speciale woonaccessoires. In onze belevingswinkel, delen wij graag onze passie voor planten en interieur in een rustgevende en inspirerende setting.

Als ervaren groenstylist, stylen wij ook graag jouw werkplek, kantoor, winkel of restaurant. Op locatie maken wij een plan op maat. Vanzelfsprekend delen wij niet alleen onze groenkennis. Wij helpen jou ook de ruimte eigentijds, groener en prettig te stylen. 

Wij creëren een aangename sfeer, die zorgt voor de juiste ontspanning in huis, winkel en kantoor. Zoals met een bijzondere kamerplant als eyecatcher in je winkel. En prachtige unieke woon items die jouw huis karakter geven. 

Voor advies over planten en groen, het maken van een groenplan tot een complete re-styling van een ruimte, kun je bij ons terecht. Wij verzorgen een compleet persoonlijk en creatief plan gericht op jouw wensen. Afhankelijk van de wensen van jou kijken wij wat het best passend is. 

Stuur een mail naar info@groenevingersdelft.nl met details over de locatie, je wensen, etc.

LET OP! 

Het kan zijn dat bij veel aanvragen in drukke periodes dat het langer duurt.